09 de novembre 2011

Avui és l'aigua, demà la vida. Ni un pas enrere

Representants dels sectors veïnals, laborals i ecologistes presentem avui diferents demandes i properes accions.

 

 

Avui 9 de novembre, vine a defensar l'aigua davant la seu de l'Agència Catalana de l'Aigua a les 11h. Les retallades també han arribat al servei públic de l’aigua, retallant no només els pressupostos, sinó també acomiadant gent, reduint estàndards ambientals i privatitzant serveis. Així, un espai democràtic i al servei de la ciutadania com són els serveis públics passa a estar regulat pel mercat. Si no reaccionem l’aigua deixarà de ser un bé bàsic i comú per passar a ser una mercaderia més.

 

Dia: Dimecres, 9 de novembre

Hora: 11h

Lloc: davant de l'Agència Catalana de l'Aigua (C/ Provença, 204-208)

 

 

Aquí pots veure el manifest que presentarem demà.

 

Les organitzacions sotasignants emplacem a la ciutadania i a les organitzacions socials a mobilitzar-se i a crear un front social. “L’aigua, com la vida, no és una mercaderia”.T'hi esperem!

 

 

Convoca: Attac-ACORDEM, CCOO, Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya,

Comitè d'empresa d'Aigües Ter - Llobregat, Comitè d'empresa de l'Agència Catalana de l'Aigua, Ecologistes en Acció, Enginyeria Sense Fronteres, Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona, Gent del Ter, Intersidindical Alternativa de Catalunya, Plataforma d'Oposició als Transvasaments, Unió General de Treballadors, Xarxa Nova Cultura de l'Aigua.

 

Per a més informació:

Eloi Badia - -649*860*307-

aiguaesvida@gmail.com

http://aiguaesvida.wordpress.com/